Spring naar inhoud

ROMMELMARKT IN DE WERF

HOERA een rommelmarkt houden in Ontmoetingscentrum De Werf kan ook weer.

Hoe ziet dit eruit: In november 2018 is de laatste rommelmarkt gehouden in De Werf. Door de grootschalige renovatie en aansluitend daarop de corona beperkingen, was het niet mogelijk dit geslaagde evenement opnieuw te organiseren. Maar gelukkig, nu kan en mag het weer.
Op deze rommelmarkt zijn diverse artikelen te koop zoals: servies, speelgoed, lampen, boeken, cd’s, elektrische apparaten, gereedschap, sportartikelen e.d. Er is goed verzameld.
Op de creazolder zijn weer kunstwerken te koop die door de deelnemers van de diverse creaclubs in het centrum zijn gemaakt.

Wanneer:  Op zaterdag 30 oktober a.s. van 10.00 uur tot en met 14.00 uur.
De kraampjes voor de rommelmarkt worden zowel binnen, als buiten op het terras, geplaatst.
Gelijktijdig met deze rommelmarkt wordt er aan de overkant van de Kerkweg, in de Jacobuskerk, de jaarlijkse boekenmarkt gehouden.
Opbrengst: De opbrengst van deze rommelmarkt is bestemd om de vele activiteiten in het Ontmoetingscentrum mogelijk te blijven maken.
Voor wie: Iedereen uit Schiedam en wijde omgeving die op zoek is naar leuke, bijzondere dingen of het gewoon gezellig vindt om een rommelmarkt af te struinen.

Aanmelden: Aanmelden is bij deze activiteit niet noodzakelijk, iedereen mag spontaan binnen komen vallen. Mochten er op dat moment nog coronamaatregelen van toepassing zijn dan verzoeken wij iedereen om zich daar aan te houden. Mocht het op een moment te druk zijn binnen, is het altijd mogelijk om eerst buiten rond te kijken of de boekenmarkt aan de overkant te bezoeken.

Informatie:  Nog behoefte aan aanvullende informatie stuur dan een e-mail aan: Ton Verdoes a.verdoes@caiway.nl

Wij hebben er opnieuw heel veel zin in, hopen op mooi weer en een prachtig resultaat?