Spring naar inhoud

VOORWOORD SEIZOEN 2016-2017

SAMENWERKEN, ONTMOETEN EN VERBINDEN

Ons eerste jaar als bestuur zit erop en we kunnen terugkijken op een degelijk en fantastisch seizoen. De administratie en de financiën zijn prima op orde, er zijn vele gesprekken gevoerd met diverse personen en organisaties, het coördinatoren overleg heeft een andere inhoud gekregen, bestaande activiteiten zijn gefaciliteerd, nieuwe activiteiten zijn opgestart en we hebben beleid geformuleerd voor de toekomst van ons ontmoetingscentrum. Wij kunnen u verzekeren, deze ziet er goed en stabiel uit.

Onze eerste prioriteit is de continuering en uitbreiding van onze activiteiten.

Daarnaast richten wij ons op de ontwikkeling van concrete plannen voor de renovatie en uitbreiding van De Werf waarvoor het verkrijgen van de benodigde vergunningen en een gedegen financiële onderbouwing belangrijke voorwaarden zijn.

Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, maar gelukkig krijgen we  volop ondersteuning van een grote groep vrijwilligers. Zonder deze tientallen mensen is het gebouw niet te exploiteren; zij blijven de motor voor succes .

De kern van ons beleid 'Samenwerken, Ontmoeten en Verbinden' beschouwen wij als de rode draad van alle activiteiten. Vanuit dit thema proberen wij  de bezoekers te activeren en te stimuleren om er met z'n allen iets moois van te maken.

Zoals u op de site kunt lezen is er bijna iedere dag wel iets te doen. Heeft u daarnaast een leuk idee voor een nieuwe activiteit dan is daar altijd wel een plekje voor te vinden.

Ons bestuurslid activiteiten, Ria van Beurden, kunt u hier altijd over aanspreken.

Voor de deelnemers aan onze activiteiten die wat te vieren hebben, is het mogelijk om tegen een  vergoeding gebruik te maken van het ontmoetingscentrum. Nadere informatie hierover is te verkrijgen  bij de secretaris van het bestuur, Ad Verlinde.

Tot slot wensen wij u allen een gezellig, sfeervol en spetterend seizoen toe.

Namens het bestuur,

Ton Verdoes (voorzitter).

naar startpagina